Reisgidsen voor Thailand

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je helpen je reis of vakantie naar Thailand tot een echt succes te maken.

Capitool Thailand

Capitool Thailand

Capitool Reisgidsen

Deze reisgids van Thailand is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis.

Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfotos en praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

In de reisgids Thailand is het land opgedeeld in elf gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, landschap, Boeddhisme, wats-complexen, restaurants, amusement, bijzondere vakanties, buitenactiviteiten en winkels.

Te bestellen bij bol voor € 29,99

Rough Guide Thailand

Rough Guide Thailand

Paul Gray en Lucy Ridout

Binnen de reiswereld is de Rough Guide een begrip. Dit is een sobere, maar zeer informatieve en praktische gids voor de zelfstandige reiziger.

De gids geeft een korte inleiding over Thailand en behandeld een aantal hoogtepunten voor bezoekers, maar ook achtergrondinformatie over bv. de geschiedenis van het land en de staat van de regenwouden.

Daarnaast vind je veel praktische informatie, oa. over het openbaar vervoer, gezondheid, festivals en allerhande tips.

De gids is ruim voorzien van praktische kaartjes en plattegronden.

Let op: deze gids is Engelstalig.

Te bestellen bij bol voor € 24,99

Lonely Planet Thailand

Lonely Planet Thailand

Ron Emmons

Deze reisgids van Lonely Planet staat vol met praktische informatie en up-to-date feiten, vaak voorzien van opmerkingen en tips van lokale insiders.

De auteurs van de Lonely Planet -gidsen zijn ervaren reizigers en weten daardoor precies waar de reiziger behoefte aan heeft.

De gids is voorzien van duidelijke kaarten en mooie foto's. Ook verkrijgbaar als digitaal boek.

Let op: deze gids is Engelstalig.

Te bestellen bij bol voor € 19,99

Tips Reisgidsen voor Thailand